Vertaling websitetekst

Bij het vertalen van een websitetekst komt meer kijken dan alleen een technisch goede vertaling van de websitetekst. Weten hoe zoekmachines omgaan met websiteteksten. Inzicht hebben in de zoektermen van de websitetekst. Een websitetekst bestaat uit korte zinnen. De tekst moet de lezer aanspreken. Veelal moet de tekst aanzetten tot actie. Kortom de websitetekst bepaalt het succes van uw bedrijf op internet. Daarom is het belangrijk aandacht te besteden aan de vertaling van de websitetekst. Zorg dat de vertaling van de tekst duidelijk maakt wat u wilt communiceren. Maar bovendien dat de vertaling van uw websitetekst net zo effectief is als het origineel.

Wij hebben veel ervaring met het vertalen van websiteteksten van en naar het Engels en Duits. Wij besteden aandacht aan de vertaling. Wij houden rekening met uw wensen op het gebied van zoektermen en vindbaarheid bij de vertaling van de websitetekst.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen. Neem dan telefonisch of via email contact op. Of vul het offerteformulier aan de rechter kant van het scherm in en u ziet direct wat de kosten zijn voor de vertaling van uw websitetekst.

Geef een reactie