Vertaling van salespresentaties en documentatie

Doelgerichtheid en effectiviteit zijn wel de sleutelwoorden bij een vertaling van salespresentaties en bijbehorende documentatie. De vertaling van uw verkoopverhaal moet de immers de doelgroep aanspreken en aanzetten tot actie. De vertaling van uw presentatie en bijbehorende documentatie moet dan ook overtuigend en inspirerend zijn. Daarom is het belangrijk dat uw salespresentatie en documentatie met een juiste dosis inlevingsvermogen en kennis van de markt en doelgroep wordt vertaald.

De vertalers van Ytext zijn gespecialiseerd in het vertalen van commerciele teksten en slogans van en naar het Duits en Engels. Zij vertalen naar hun moedertaal en kennen de Duitse, Engelse en Nederlandse cultuur. Met een vertaling van uw salespresentaties en documentatie van Ytext verhoogt u de kans dat uw salespresentaties en documentatie zowel in eigen land als internationaal effectief zijn.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen. Neem dan telefonisch of via email contact op. Of vul het offerteformulier aan de rechter kant van het scherm in en u ziet direct wat de kosten zijn voor de vertaling van uw brochures en reclameteksten.

Geef een reactie