Vertaling cosmeticateksten

Teksten voor de cosmeticamarkt vereisen speciale aandacht. De tekst bij het cosmetica product moet de stijl hebben die bij het merk past. Daarnaast is het bij een cosmeticatekst belangrijk dat de sfeer bij het product wordt weerspiegeld. Wij zien het altijd als een uitdaging een tekst zo te vertalen dat men de geur als het ware ruikt bij het lezen van bijvoorbeeld een persbericht voor een nieuwe geur. Ook cosmeticateksten over lichaamsverzorging en gezichtscremes vragen een speciaal taalgebruik en kennis van termen en stijlen die gebruikelijk zijn in de markt.

Door de jarenlange ervaring met het vertalen van teksten voor diverse merken binnen de cosmetica industrie kunnen wij voor een passende vertaling van de cosmeticatekst zorgen. Creatief en levend, zodat u een geur “beleeft”, of duidelijk de eigenschappen, werking en voordelen van een verzorgingsproduct ervaart.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen. Neem dan telefonisch of via email contact op. U kunt ook het offerteformulier aan de rechter kant van het scherm invullen. U ziet dan direct wat de kosten zijn voor de vertaling van uw cosmeticatekst.

Geef een reactie