Over Ytext

Over Ytext

Ytext is een kleine organisatie met een vast netwerk vertalers. Bijna 14 jaar geleden is Ytext opgericht door Yvette van Ree. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een betrouwbaar vertaalbureau met een divers aanbod. Aandacht voor de klant en gevoel voor taal staan bij ons centraal. Een tekst heeft verschillende doelen. U wilt iets communiceren en wij moeten ons best doen over te brengen wat u wilt vertellen. In de meeste gevallen lukt dat niet met een letterlijke vertaling van een tekst. Wij vragen van onze vertalers dan ook een gezonde dosis creativiteit en inlevingsvermogen. Vragen stellen is belangrijker dan aannames doen.

De klant centraal

Aandacht voor de klant en voor het product dat we leveren staat bij ons voorop. Wij communiceren open met onze klanten en houden rekening met hun wensen.

Overige diensten

Naast vertalingen verzorgen wij ook teksten voor diverse doeleinden. Wij schrijven teksten voor onder andere websites, brochures, folders, reclameteksten en bedrijfsprofielen. Kijkt u voor meer informatie bij tekstschrijven.

Wilt u meer weten of een offerte aanvragen?

Neem dan telefonisch of per email contact op, dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

 

Ytext Communicatie

Krachtveld 78
1359 KN Almere
Telefoon: 036 – 7507227
Fax: 08 47467 689

 

Geef een reactie